Skip to content

AFC Keltik etsii valmentajaa!

AFC Keltik etsii kaudelle 2018 valmentajaa. Tavoitteena joukkueella on olla oman lohkon kärkikahinoissa mukana ja taistella tosissaan Neloseen noususta. Joukkueen runko on pysynyt pääpiirteissään edelliskaudelta hyvin kasassa ja joukkueessa on tällä hetkellä n. 20 pelaajaa. Viime vuoden sijoitus Itä-Suomen viitosessa (7/25) oli hyvä saavutus siinä mielessä, että joukkueelta puuttui harjoituksia, taktisia kuvioita ja peluutusta tahdittava valmentaja. Joukkueen jäsenet ovat täynnä harjoitusintoa ja toivovat, ettei harjoituksissa pelkästään pelattaisi, vaan oikeasti mietittäisiin taktisia kuvioita ja tehtäisiin myös harjoitteita.

Valmentajan ei tarvitse käyttää aikaansa hallinto ja paperihommiin, vaan nämä hoituvat johtokunnan muiden jäsenten toimesta. Valmentajan toivotaan omaavan aktiivisuutta harjoitteiden pitämiseen sekä taktista osaamista.
Keltik harjoittelee talvella 2-3 kertaa viikossa ja kesällä tavoite 2x viikkoon plus peli. Talviharjoitukset ovat jo alkaneet.

Aikataulu

ti: Joensuun Areena, futsal (21.30-22.30), paikalle 21.15
la: Joensuun Areena, tekonurmi (19-20), paikalle 18.45. Riippuen areenan tapahtumista
su: Rantakylän urheiluhalli, futsal (19-20), paikalle 18.45

Joukkuetta täydennetään vielä pelaajiston osalta vahvistuksilla, joten voit tulla tryoutille yllä olevina päivämäärinä, mielellään ennakkoilmoittautumalla, joko Facebookin kautta laittamalla inboxiin viestiä (https://www.facebook.com/afckeltik/) tai ilmoittautumalla suoraan sähköpostilla info@afckeltik.fi tai soittamalla 041-4361968.